Τα Χριστούγεννα της Ευχής – Make a Wish

Τα Χριστούγεννα της Ευχής – Make a Wish

«Ήταν μια Ευχή, μικρή, πολύ μικρή, που αναζητώντας τα Χριστούγεννα είχε χαθεί. Ρωτούσε από δω, ρωτούσε από κει, ψάχνοντας επίμονα το δρόμο της να βρει»…
Από 15 έως 31 Δεκεμβρίου, το παραμύθι της μικρής «Ευχής» ζωντανεύει στο athensheart mall, σε ένα μαγικό, χριστουγεννιάτικο σκηνικό γεμάτο νεράιδες και μάγους, που βοηθούν τα παιδιά να βρουν τα μαγικά αστέρια των ευχών και να κερδίσουν πολλά δώρα!
Δική μας Ευχή, να μοιραστούμε απλόχερα τη μαγεία των Χριστουγέννων ενισχύοντας το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Με τη δική σας πολύτιμη βοήθεια μπορεί να μειωθεί ο χρόνος αναμονής για την εκπλήρωση ακόμα περισσότερων ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες!

Επίσης οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν στον παιδότοπο Volta Fun Town με τρενάκι, καρουσέλ, τραμπολίνο, παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας  VRide και  πολλά άλλα και όλοι μπορούν να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους στον πάγο στο μεγαλύτερο κλειστό παγοδρόμιο της Αθήνας από την Ice Arena.

Χαλαρώστε και αφεθείτε στην όμορφη ζεστή ατμόσφαιρα. Απολαύστε τον καφέ σας, κάνετε τις αγορές σας με άνεση, επισκεφτείτε το bazaar του Make a Wish ( Κάνε – Μία – Ευχή – Ελλάδος) λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς  και στις καθημερινές κληρώσεις για δώρα, παρακολουθήστε μουσικές εκδηλώσεις και εκθέσεις εικαστικών.


Σας περιμένουμε όλους, με δωρεάν είσοδο για όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν «Τα Χριστούγεννα της Ευχής» και δωρεάν parking για δύο ώρες.

Ωράριο Δραστηριοτήτων «Τα Χριστούγεννα της Ευχής»

  • Καθημερινές: 17:00- 21:00
  • Σάββατα-Κυριακές: 11:00-19:00

Ζήστε με την καρδιά σας τα Χριστούγεννα στο athensheart mall!

 

AH_XmasPostFinal