Το «Βασίλειο του Χιονιού» στην Παιδική Γωνιά

Το «Βασίλειο του Χιονιού» στην Παιδική Γωνιά

Το «Βασίλειο του Χιονιού» ανοίγει τις πύλες του τον Ιανουάριο στην Παιδική Γωνιά του athensheart και δίνει την ευκαιρία στους μικρούς επισκέπτες να συμμετέχουν σε μια σειρά από δημιουργικές και παιχνιδιάρικες δραστηριότητες με θέμα τον χειμώνα & τα χιόνια. Τα παιδιά θα δημιουργήσουν απίθανες παγωμένες κατασκευές με πρωτότυπα υλικά όπως χιονάνθρωπους και χιονονιφάδες και θα μεταμορφωθούν  σε πρωταγωνιστές του χειμώνα με τη βοήθεια του face painting. Παράλληλα θα συμμετέχουν σε διασκεδαστικά διαδραστικά παιχνίδια, θα απολαύσουν τα παγωμένα μαγικά trick του μάγου χιονάνθρωπου και θα ταξιδέψουν στο Βασίλειο του Χιονιού μέσα από υπέροχες αφηγήσεις παραμυθιών.  Σας περιμένουμε κάθε Σάββατο του Ιανουαρίου 11:00-14:00 με ελεύθερη είσοδο!

 

AH_SnowPost

Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων

Σάββατο 7 Ιανουαρίου: Χιονομεταμορφώσεις & χιονοζωγραφική, χιονοπαιχνίδια & κατασκευή χιονονιφάδας

Σάββατο 14 Ιανουαρίου: Χιονομεταμορφώσεις & χιονοπαιχνίδια, χιονοπαιχνίδια & κατασκευή χιονάνθρωπος από ποτηράκι & Παγωμένα μαγικά tricks

Σάββατο 21 Ιανουαρίου: Χιονομεταμορφώσεις & χιονοζωγραφική, χιονοπαιχνίδια & κατασκευή χιονάνθρωπος από γλωσσοπίεστρο.

Σάββατο 28 Ιανουαρίου: Χιονομεταμορφώσεις & χιονοζωγραφική, χιονοπαιχνίδια & κατασκευή ζεστά γαντάκια & αφήγηση παραμυθιού με θεατρικό παιχνίδι.