Αρχίζει το μουντιάλ … με sentra στο athensheart Mall!

Αρχίζει το  μουντιάλ  … με sentra στο athensheart Mall!

Από 12 Ιουνίου έως και 13 Ιουλίου 2014, ο sentra103,3 μετακομίζει στο 3oεπίπεδο athensheartMall και παρακολουθεί τους αγώνες μαζί με όλους τους φίλους του σε γιγαντο- οθόνη !

Ο σταθμός θα καλύψει τις 25 αγωνιστικές ημέρες του παγκοσμίου κυπέλου με καθημερινές ζωντανές εκπομπές από τις 18.00 και μετά και θα συνομιλεί με το φίλαθλο κοινό που θα βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο. Στο studioτου sentraστο athensheartθα βρίσκονται οι Βαγγέλης Πρωτόπαπας (Τσάρλι) και το δίδυμο Αλέξανδρος Τσουβέλαs & Δημοσθένης Ξαρχάκος.

Καθημερινά θα πραγματοποιούνται διαγωνισμοί, αλλά και συνεντεύξεις με καλεσμένους, παραγωγούς, αθλητές, προπονητές και παράγοντες σχετικά με τον αθλητισμό. Ειδικά για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος θα παρευρίσκεται στο studio ο διευθυντής του σταθμού Βαγγέλης Μπραουδάκης.

Επίσης, κατά τη διάρκεια του μουντιάλ, οι θαμώνες του athensheart θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους υπόλοιπους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του sentra 103.3, της εφημερίδας Goal και του sentragoal.gr (Ανδρέας Δημάτος, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Αντώνης Κυρίκος, Βασίλης Σκουντής, Βαγγέλης Μίχος, Αρης Λαούδης, Αλέξης Σόμογλου κ.λπ.).

Φέτος ο παλμός του ποδοσφαίρου χτυπά @ athensheartMall, εσείς θα το ζήσετε?