Μια ακόμα επαναστατική καινοτομία από την Triumph!

Μια ακόμα επαναστατική καινοτομία από την Triumph!

Όλη η στήριξη ενός σουτιέν με μπανέλα…με την άνεση ενός σουτιέν χωρίς αυτή!

Πάνω από το 73% των γυναικών πιστεύουν ότι ένα σουτιέν που δεν έχει καλή εφαρμογή και τις ενοχλεί στο δέρμα, έχει αρνητικό αντίκτυπο στην αυτοπεποίθησή και τη διάθεσή τους.

Εμείς στην Triumph, όπως πάντα ακούμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες των γυναικών, δίνοντας πάντα λύσεις… Ζητήσατε την τέλεια εφαρμογή και εμείς απλά κάναμε τα μαγικά μας… …δημιουργήσαμε την επαναστατική μπανέλα σιλικόνης Magic Wire. Παρέχει όλη τη στήριξη της μεταλλικής μπανέλας, αλλά με όλη την άνεση που νιώθετε χωρίς αυτήν.

Για το χειμώνα του 2014, ενσωματώσαμε την καινοτομία αυτή σε 2 από τις σειρές μας, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και τα γούστα: Στην καθημερινή και αγαπημένη σειρά Body Make-Up Magic Wire (διαθέσιμη σε 4 χρώματα και μέχρι D cup), ιδανική για όλες τις ώρες τις μέρας και για κάθε περίσταση και στη σειρά διαμόρφωσης Contouring Sensation (διαθέσιμη σε 2 χρώματα και μέχρι D cup), που συνδυάζει αρμονικά τις sexy λεπτομέρειες με τη διακριτική σμίλευση της σιλουέτας.

Πάντα θα δημιουργούμε για εσάς, καινοτομίες που θα αλλάζουν τη ζωή σας! Σας περιμένουμε στο κατάστημα της Triumph στο 2ο επίπεδο του athensheart!

BMU Magic Wire