Φτιάξε τη στολή του Αϊ Βασίλη – Ένα ανατρεπτικό Χριστουγεννιάτικο «Ράφτιγκ» στο ATHENS HEART

Φτιάξε τη στολή του Αϊ Βασίλη – Ένα ανατρεπτικό Χριστουγεννιάτικο «Ράφτιγκ» στο ATHENS HEART

Σε μια μοναδική Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, το ATHENS HEART διοργάνωσε συναρπαστικές δραστηριότητες, δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς του φίλους να «Φτιάξουν τη στολή του Αϊ Βασίλη» κερδίζοντας πολλά δώρα.

Από τις 10 έως και τις 31 Δεκεμβρίου οι μικροί επισκέπτες συνεργάστηκαν με τα «ραφτάκια» του Αϊ Βασίλη και έφτιαξαν τη στολή του Αϊ Βασίλη. Στόχος, ήταν να προλάβουν να ντύσουν τον Αϊ Βασίλη ώστε να μοιράσει έγκαιρα τα δώρα σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Περνώντας από όλα τα επίπεδα του ATHENS HEART οι μικροί φίλοι είχαν την ευκαιρία μέσα από δημιουργικές & διασκεδαστικές δραστηριότητες να κατασκευάσουν με διαφορετικά υλικά (υφάσματα, κλωστές, χαρτόνια) τη δική τους εκδοχή της στολής του Αϊ Βασίλη. Τοποθετούσαν κουμπιά και άλλα διακοσμητικά στοιχεία στα σημεία της στολής που έλειπαν δημιουργώντας την ίδια στιγμή το δικό τους ημερολόγιο στο οποίο κάθε μήνας είχε και μια διαφορετική στολή του Αϊ Βασίλη. Επίσης έπλαθαν τη δική τους ιστορία για τα Χριστούγεννα με τη βοήθεια των αντικειμένων που έβρισκαν στη μαγική βαλίτσα του παραμυθά-ράφτη.

Όταν ολοκλήρωναν με επιτυχία όλες τις «δοκιμασίες», τα παιδιά πήγαιναν στον Αϊ Βασίλη για να του δείξουν το σχέδιο-πατρόν της στολής που δημιούργησαν και τον βοηθούσαν να φορέσει την κάπα του ώστε να ξεκινήσει τη μεγάλη κλήρωση με πολλά δώρα από τα καταστήματα του ATHENS HEART.

Τη γιορτινή ατμόσφαιρα στο ATHENS HEART συμπλήρωσαν ο ανανεωμένος παιδότοπος στο 3ο επίπεδο με roller skate, baby kart, τραμπολίνο, τρενάκι και  carousel και επίσης το μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Αθήνας, η ιδανική εναλλακτική πρόταση για τους λάτρεις του πατινάζ και όσων αγαπούν τις ατελείωτες βόλτες στον πάγο!