Το ATHENS HEART γιορτάζει την «Ώρα της Γης 2012»

Το ATHENS HEART γιορτάζει την «Ώρα της Γης 2012»

Μικροί και μεγάλοι σβήνουν τα φώτα όλοι μαζί, σε μια ξεχωριστή παιδική εκδήλωση!

Το ATHENS HEART σε συνεργασία με το pamebolta.gr γιορτάζει φέτος την «Ώρα της Γης» και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε μία ξεχωριστή παιδική εκδήλωση, για να σβήσουν όλοι μαζί τα φώτα, το Σάββατο 31 Μαρτίου, από τις 18.30 έως τις 21.30 με την υποστήριξη της WWF.

Το ATHENS HEART, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που θα σβήσει τα φώτα του εξωτερικά και εσωτερικά, περιμένει όλα τα παιδιά άνω των δύο ετών και τους γονείς τους, σε μία σειρά μοναδικών δραστηριοτήτων, μέσα από τις οποίες όλοι θα μάθουν για τη σημασία της φύσης και την ανάγκη διαφύλαξής της.

To pamebolta.gr μαζί με τα παιδιά θα συμμετέχουν από τις 18:30 μέχρι τις 20:30 σε παιδικά εργαστήρια, διαδραστικά παραμύθια, παιχνίδια και ομαδική ζωγραφική, όπου πρωταγωνιστεί η Προστασία του Περιβάλλοντος.

Στη συνέχεια, από τις 20.30 έως τις 21.30, ακολουθεί η «καρδιά» της Γιορτής! Όλα τα φώτα σβήνουν, και μόνο με το φως των κεριών, γονείς και παιδιά παίζουν παιχνίδια και τραγουδούν, μαθαίνοντας να διασκεδάζουν χωρίς ρεύμα!

Με είσοδο ελεύθερη για όλους, το ATHENS HEART σας περιμένει, για να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα για την προστασία της φύσης!