Το τελευταίο επίσημο πρωτάθλημα PES League της χρονιάς στο ΑTHENS HEART!

Το τελευταίο επίσημο πρωτάθλημα PES League της χρονιάς στο ΑTHENS HEART!

To Loux Cola Pro Seriers θα κλείσει την αυλαία των προκριματικών τουρνουά Pro Evolution Soccer 2013 στην Αθήνα αυτό το Σάββατο 11 Μαΐου 2013 στο ΑTHENS HEART στις 11:00π.μ.

Στο πλαίσιο του τουρνουά, εκατοντάδες Αθηναίοι θα έχουν τη δυνατότητα να αναμετρηθούν σε ένα από τα κορυφαία τουρνουά της Ευρώπης, χαρίζοντας ένα συναρπαστικό θέαμα και πολλές εκπλήξεις στους fans του Pro Evolution Soccer που θα παραβρεθούν για να απολαύσουν το εντυπωσιακό αυτό gaming event.

Το Loux Cola Pro Series είναι το μεγαλύτερο gaming event για τους fans του Pro Evolution Soccer και το ιδανικό event για οποιονδήποτε παίζει Pro Evolution Soccer σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Οι καλύτεροι παίχτες από όλη την Ελλάδα θα είναι παρόντες και θα διεκδικήσουν πλούσια δώρα και ταξίδι στην Ευρώπη για τους Τελικούς. Ακόμα και αν κανείς θέλει μόνο να παρακολουθήσει ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη ή να ανταλλάξει απόψεις με ομοϊδεάτες, δεν πρέπει να λείψει από Loux Cola Pro Series @ Athens #2.

Σε όλα τα τουρνουά που έγιναν φέτος οι συμμετέχοντες κέρδιζαν ή έχαναν πόντους από την τελική κατάταξη. https://www.pes-league.gr/halloffame/ Η κατάταξη PES Ranking είναι αυτή που καθορίζει ποιοι είναι οι top 64 παίκτες που θα συμμετάσχουν στους Πανελλήνιους Τελικούς, και θα διεκδικήσουν τις 2 θέσεις που δικαιούται η χώρα μας στους Παγκόσμιους Τελικούς. Το Loux Cola Pro Series Αθήνα 2 είναι η τελευταία ευκαιρία για όλους τους φιλόδοξους παίκτες να αναδειχθούν και να κερδίσουν μία θέση στους 64.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Pes League: https://www.pes-league.gr/event/196

Για να δείτε τι έγινε στο πρώτο τουρνουά της χρονιάς στον ίδιο χώρο πατήστε εδώ:

https://www.pes-league.gr/new/451

Βίντεο από το πρώτο τουρνουά της χρονιάς στον ίδιο χώρο εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=8fQJcAUXdT8