Παγκόσμια Εβδομάδα Ρεφλεξολογίας στο ATHENS HEART

Παγκόσμια Εβδομάδα Ρεφλεξολογίας στο ATHENS HEART

Το ATHENS HEART, υποδέχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά την Παγκόσμια Εβδομάδα Ρεφλεξολογίας και σε συνεργασία με το Σωματείο Ελλήνων Ρεφλεξολόγων, σας προσκαλεί να γνωρίσετε, εντελώς δωρεάν, τη συμπληρωματική αυτή μέθοδο, από την Κυριακή 18/9 έως και την Κυριακή 25/9.

Η έμπειρη ομάδα ρεφλεξολόγων του Σωματείου, για μια ολόκληρη εβδομάδα, θα βρίσκεται στο 1ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου για να σας μυήσει στα μυστικά της ρεφλεξολογίας και να σας βοηθήσει να αποβάλετε την κούραση και το καθημερινό άγχος και στρες. Η ρεφλεξολογία είναι μια συνεχώς ανερχόμενη, φυσική, ολιστική και ακίνδυνη μέθοδος, η οποία ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα και τις παλάμες, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος. Στόχος της είναι η απελευθέρωση των αυτοθεραπευτικών δυνάμεων του σώματος για την ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού.

Τώρα οι πιο ξεχωριστές προτάσεις αγορών και ψυχαγωγίας, για μια αναζωογονητική εμπειρία shopping, σας περιμένουν μόνο στο ATHENS HEART!