Μαγικά Χριστούγεννα στο ATHENS HEART!

Μαγικά Χριστούγεννα στο ATHENS HEART!

Τα Χριστούγεννα στο ATHENS HEART ήταν μαγικά … για μικρούς αλλά και για μεγάλους !!!

Ο κύριος σταθμάρχης μοίραζε χάρτες για να ξεκινήσει το μαγικό ταξίδι προς το όνειρο, και έδινε οδηγίες και σοκολάτες σε όλους.

Τα ξωτικά βοηθούσαν τους μικρούς επισκέπτες να κατασκευάσουν παιχνίδια στο εργαστήριο και έπειτα τα συνόδευαν στα επόμενα επίπεδα για να μαζέψουν και τις υπόλοιπες σφραγίδες.

Όποιο παιδάκι μάζευε όλες τις σφραγίδες γνώριζε αυτοπροσώπως τον Αϊ Βασίλη και παραλάμβανε το δώρο του αλλά και το πτυχίο της Μεγάλης Σχολής Ξωτικών!!!

Η μαγεία συνεχιζόταν για τους μικρούς φίλους με ατελείωτες βόλτες στο τρενάκι και στο carousel.

Παράλληλα μικροί και μεγάλοι έζησαν μια αξέχαστη εμπειρία ψυχαγωγίας με το Kinect Xbox 360. Με τον επαναστατικής τεχνολογίας αισθητήρα του Kinect για Xbox 360 που καταργεί τη χρήση του χειριστηρίου, μικροί και μεγάλοι έπαιξαν συναρπαστικά παιχνίδια για όλη την οικογένεια, όπως σπορ, περιπετειώδεις δραστηριότητες, αγώνες ταχύτητας κα.

Οι πιο τολμηροί περνούσαν ατελείωτες ώρες στο μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Αθήνας κάνοντας extreme φιγούρες ενώ οι λάτρεις της τέχνης είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα πορτραίτα που φιλοτεχνούσε ο ζωγράφος στην κεντρική πλατεία του ATHENS HEART.

Όλα αυτά συνέβαιναν σε ένα μαγευτικό σκηνικό υπό τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες της jazz μπάντας και του σαξόφωνου.