Κοινή δράση ATHENS HEART και W.I.N. HELLAS για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών!

Κοινή δράση ATHENS HEART και W.I.N. HELLAS για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών!

Το ATHENS HEART και ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός W.I.N. HELLAS ένωσαν τις δυνάμεις τους και τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, ενημερώνοντας σχετικά κάθε επισκέπτρια και επισκέπτη του εμπορικού, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο κεντρικό επίπεδο του ATHENS HEART και με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού στον τομέα της πρόληψης και της αντιμετώπισης των φαινομένων της βίας και της κακοποίησης των γυναικών, εκπρόσωποι του W.I.N. HELLAS έδωσαν το παρόν και ενημέρωσαν κάθε επισκέπτρια και επισκέπτη για τη δράση του Οργανισμού. Μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν: η υπεύθυνη οργάνωσης του W.I.N. HELLAS, Νίκη Μάντσιου, η επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας-ψυχολόγος, Βασιλική Λιάφου, η ψυχολόγος, Βίκυ Παπαδογιαννάκη και οι εθελόντριες του Οργανισμού.

Την πρωτοβουλία του ATHENS HEART και του W.I.N. HELLAS στήριξαν γνωστά ονόματα της showbiz. Συγκεκριμένα, στο χώρο του ATHENS HEART, για να συζητήσουν για το πρόβλημα της βίας κατά των γυναικών και τους τρόπους αντιμετώπισής του, βρέθηκαν: η Δέσποινα Καμπούρη, η Ορθούλα Παπαδάκου, η Αννίτα Ναθαναήλ και η Έλλη Αγγελιδάκη.

Με αφορμή τη συνεργασία W.I.N. HELLAS και athensheart, η Πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, δήλωσε σχετικά: «Η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών αποτελεί για εμάς κάθε χρόνο, την αφορμή για να υπενθυμίσουμε στο κοινό ότι το πρόβλημα της σωματικής και ψυχολογικής βίας κατά των γυναικών είναι υπαρκτό και πρέπει όλοι να συμβάλουμε στην αντιμετώπισή του. Φέτος αποφασίσαμε να τιμήσουμε αυτή την ημέρα σε συνεργασία με το ATHENS HEART, για να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε περισσότερο κόσμο για το πρόβλημα. Αυτό που θέλουμε να γνωρίζει κάθε γυναίκα είναι ότι ο W.I.N. HELLAS βρίσκεται σταθερά δίπλα στις γυναίκες, που χρειάζονται συμπαράσταση και φροντίδα».