Θες να μάθεις όλα τα Μυστικά του ‘Αι Βασίλη?

Θες να μάθεις όλα τα Μυστικά του ‘Αι Βασίλη?

Σε μια μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα, το ATHENS HEART διοργανώνει και φέτος τα Χριστούγεννα, συναρπαστικές δραστηριότητες για τους μικρούς του φίλους, δίνοντας τους την ευκαιρία να «Μάθουν τα Μυστικά του Άι Βασίλη» και να κερδίσουν πολλά δώρα!

Από τις 13 έως και τις 31 Δεκεμβρίου, οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να ικανοποιήσουν την περιέργεια τους, βρίσκοντας απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα σχετικά με τον Άι-Βασίλη, όπως: Πως χωράει στις καμινάδες ; Πως πετάει το έλκηθρο ; Πόσο χρονών είναι;… «ταξιδεύοντας» σε όλα τα παραμυθένια επίπεδα του ATHENS HEART και συμμετέχοντας σε διάφορες διασκεδαστικές δραστηριότητες. Σε κάθε επίπεδο, θα βρίσκεται ένα αγαπημένο πρόσωπο του Άι-Βασίλη, προκειμένου να βοηθήσει τους μικρούς φίλους να ανακαλύψουν  τα μυστικά του, μέσα από μια δημιουργική, διαδραστική διαδικασία (δημιουργία χειροτεχνιών, διαδραστικό παιχνίδι). Ο βιβλιοθηκάριος Σοφούλης , η σύζυγος του Άι-Βασίλη η Βασιλένια  και ο κλειδοκράτορας του Μουσείου παιχνιδιών – Μπερλόκ, θα περιμένουν τους μικρούς φιλοπερίεργους, βοηθώντας τους να ανακαλύψουν τα μυστικά του Άι-Βασίλη, να καταφέρουν να τον γνωρίσουν από κοντά και να κερδίσουν μοναδικά δώρα.

Τη γιορτινή ατμόσφαιρα στο ATHENS HEART συμπληρώνουν στο 3ο επίπεδο το carousel, το τρενάκι, το τραμπολίνο, τα rollerskate και η πίστα baby kart. Επιπλέον, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν στο μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Αθήνας (1000 τετραγωνικών )  το οποίο αποτελεί την ιδανική εναλλακτική πρόταση για τους λάτρεις του πατινάζ, για εκείνους που αγαπούν τις ατελείωτες βόλτες στον πάγο.

Φέτος τα Χριστούγεννα, όλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν  άξεχαστες στιγμές χαράς & διασκέδασης στο εμπορικό κέντροATHENS HEART, παρέα με τους φίλους και την οικογένειά τους!