Επιστροφή στα θρανία και… στην παιδική γωνιά του ATHENS HEART με σχολικά είδη από το «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Επιστροφή στα θρανία και… στην παιδική γωνιά του ATHENS HEART με σχολικά είδη από το «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Το ATHENS HEART υποδέχεται δυναμικά τη νέα σχολική χρονιά και ανανεώνει το καθιερωμένο ραντεβού του με τους μικρούς του φίλους με τον πιο ξεχωριστό τρόπο!

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, 12:00-16:00, το «Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται στο ATHENS HEART, με ένα φθινοπωρινό bazaar σχολικών ειδών, σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε τα απαραίτητα είδη για τους μικρούς συνοδούς σας και παράλληλα, να ενισχύσετε τη δράση του Οργανισμού.

Επιπλέον, η παιδική γωνιά του ATHENS HEART φιλοξενεί, εντελώς δωρεάν, ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για διασκέδαση και παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσεως. Οι μικροί επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με το πιο απίθανο πάρτι επιστροφής στην πόλη και στα θρανία, που επιφυλάσσει δώρα και εκπλήξεις για όλους. Οι κεφάτες μουσικές επιλογές του DJ, το αγαπημένο face painting, ξεχωριστές κομμώσεις, ομαδικά κινητικά παιχνίδια, καθώς και μαθήματα χορού, υπόσχονται ένα ξεχωριστό απόγευμα.

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, 12:00-16:00, η παιδική γωνιά «ξαναζωντανεύει» και περιμένει τους λιλιπούτειους «Αϊνστάιν» να δημιουργήσουν, συμμετέχοντας σε θεατρικό διαδραστικό επιστημονικό δρώμενο, αλλά και σε μοναδικά εργαστήρια κατασκευής σελιδοδείκτη και ζωγραφικής.

Τώρα ζήστε κι εσείς ξεχωριστά απογεύματα με τους μικρούς σας συνοδούς, συμβάλλοντας στη δράση του «Χαμόγελου του Παιδιού» και διασκεδάζοντας με τις πιο ξεχωριστές δραστηριότητες στην παιδική γωνιά του ATHENS HEART!