Εκπτώσεις με … δώρα στο ATHENS HEART!

Εκπτώσεις με … δώρα στο ATHENS HEART!

Το ATHENS HEART καλωσορίζει και φέτος την περίοδο των εκπτώσεων και σας προσκαλεί να πραγματοποιήσετε τις χειμερινές αγορές  με εκπτώσεις έως και 50%  κερδίζοντας παράλληλα  επιταγές δώρου  από το supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ!

Από τις 15 Ιανουαρίου έως και τις 28 Φεβρουαρίου, επισκεφθείτε το ATHENS HEART, εκμεταλλευτείτε τις χαμηλές τιμές  και με ημερήσιες αγορές  άνω των 50 ευρώ σε είδη για το σπίτι, την ένδυση – υπόδηση, τον αθλητισμό και την τεχνολογία μπείτε στην κλήρωση όπου 200 τυχεροί θα κερδίσουν επιταγές δώρου αξίας 20 ευρώ από το supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ!

Και όπως πάντα συμβαίνει στο ATHENS HEART, μη ξεχάσετε να συνδυάσετε την εμπειρία του shopping με τη διασκέδαση! Οι μικροί φίλοι μπορούν να επισκεφθούν και να παίξουν στην παιδική γωνιά του ATHENS HEART κάθε Σάββατο 11:00 – 14:00  με παιχνίδια, κατασκευές, ζωγραφική κτλ. ή στον ανανεωμένο παιδότοπο Volta fun park  ενώ οι μεγαλύτεροι μπορούν να … πατινάρουν στο μεγαλύτερο παγοδρόμιο της Αθήνας κάνοντας ατέλειωτες φιγούρες και διασκεδάζοντας στον πάγο!