Εβδομάδα Ρεφλεξολογίας 20-25.09.2010

Εβδομάδα Ρεφλεξολογίας 20-25.09.2010

Το ATHENS HEART, υποδέχεται την Παγκόσμια Εβδομάδα Ρεφλεξολογίας και σε συνεργασία με το Σωματείο Ελλήνων Ρεφλεξολόγων σας προσκαλεί να γνωρίσετε εντελώς δωρεάν την εναλλακτική αυτή μέθοδο, από τη Δευτέρα 20/9 έως και το Σάββατο 25/9.

Κάθε απόγευμα από Δευτέρα έως και Παρασκευή, αλλά και τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου, ομάδα ρεφλεξολόγων θα βρίσκονται στο χώρο του εμπορικού κέντρου για μια δωρεάν επίδειξη ρεφλεξολογίας που θα σας βοηθήσει να διώξετε την κούραση της ημέρας και να αποβάλετε το καθημερινό άγχος και στρες. Η ρεφλεξολογία, μια φυσική, ολιστική και ακίνδυνη μέθοδος, η οποία ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα και τις παλάμες, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος, στοχεύει στην απελευθέρωση των αυτοθεραπευτικών δυνάμεων του σώματος για την ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού.

Επισκεφθείτε το ATHENS HEART, γνωρίστε τη μέθοδο της ρεφλεξολογίας και απολαύστε την πιο αναζωογονητική εμπειρία shopping, επωφελούμενοι από την ποικιλία προτάσεων αγορών και ψυχαγωγίας του εμπορικού κέντρου.