ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ… Μια έκθεση γεμάτη εκδόσεις!

ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ… Μια έκθεση γεμάτη εκδόσεις!

Το ATHENS HEART ανοίγει τις πόρτες του στο καλό βιβλίο και υποδέχεται από την 1ηΝοεμβρίου 2013 ως τις 11η  Ιανουαρίου 2014, όσους αγαπούν να “ταξιδεύουν,” παρέα, με ένα βιβλίο. Η καρδιά του ATHENS HEART θα πλημμυρίσει από λέξεις, ιδέες, εικόνες, ιστορίες, για να γεμίσουν τις καρδιές, το νου και τη φαντασία όσων αγαπούν την συντροφιά ενός καλού βιβλίου.

Η έκθεση πραγματοποιείται στο επίπεδο 0 του ATHENS HEART με τη συμμετοχή 50 από τους διασημότερους εκδοτικούς οίκους ελληνικής & ξένης λογοτεχνίας, παρουσιάζοντας περισσότερους από 2,500 τίτλους, μεταξύ των οποίων και πολλή μεγάλη συλλογή σε παιδικά βιβλία. Για όλους τους μικρούς και μεγάλους βιβλιολάτρες & «βιβλιοφάγους», το ATHENS HEART προτείνει νέους, μοντέρνους, αλλά και παλαιότερους τίτλους, σε εξαιρετικά  χαμηλές τιμές, που ξεκινούν από 2,5 ευρώ! Βιβλία επιστημονικής φαντασίας, ψυχολογίας, παιδικά διηγήματα, ιστορικά δοκίμια μέχρι κλασικά λογοτεχνικά, η έκθεση του ATHENS HEART προσφέρεται για όλα τα «ανήσυχα πνεύματα».

Επισκεφτείτε και εσείς σήμερα το ATHENS HEART στο επίπεδο 0 και αποκτήστε μαγευτικά βιβλία για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα!