Ένα συναρπαστικό ταξίδι Διατροφής και Παιχνιδιού στην παιδική γωνιά του ATHENS HEART!

Ένα συναρπαστικό ταξίδι Διατροφής και Παιχνιδιού στην παιδική γωνιά του ATHENS HEART!

Σε ένα συναρπαστικό ταξίδι Διατροφής και Παιχνιδιού στην παιδική γωνιά του ATHENS HEART σας προσκαλεί το Σάββατο 13 και 20 Απριλίου 18:00-20:00, το γυμναστήριο LADIES PLACE και η ομάδα ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΤΡΟΦΗ!

Μέσα από τους δημοφιλέστερους ήρωες του ψυγείου και της κουζίνας σας, η ομάδα της ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, εκπαιδεύει τους μικρούς μας φίλους σε ωφέλιμες διατροφικές συνήθειες συνδυάζοντας συμβουλές διατροφής με παραμύθι, γυμναστική, χορό και δημιουργικές δραστηριότητες!

Παράλληλα σε όλους τους μικρούς μας φίλους θα προσφέρονται παιδικά δημητριακά της Nestlea για ένα ισορροπημένο παιδικό πρωινό γεύμα.

Και οι «μεγάλοι» μας φίλοι όμως δεν θα μείνουν παραπονεμένοι, αφού ο υπεύθυνος του προγράμματος ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, Διατροφολόγος M.Sc. & Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Σωτήρης Πανταζόπουλος, θα είναι στη διάθεση των γονέων με συμβουλές και απαντήσεις σε επίμαχα ζητήματα της παιδικής διατροφής.

Επισκεφθείτε κι εσείς το ATHENS HEART και συνδυάστε μοναδικά τις αγορές σας με τις πιο δημιουργικές δραστηριότητες για τους μικρούς σας συνοδούς.